Total Bilpleje ApS er eksperter i Bilpleje og rustbeskyttelse – både af nye og brugte biler.

Vi er specialister i både indvendig og udvendig klargøringer samt rustbeskyttelse til din bil. Vores kunder værdsætter høj kvalitet, ligesom vi selv gør. Derfor yder vi altid vores bedste, så din bil returneres i perfekt stand. Et professionelt og veluddannet team sikrer, at vi altid lever op til de bedste standarder der findes på markedet.

Det er vigtigt at beskytte din bil ordentlig mod rust. Derfor anbefaler Total Bilpleje ApS, at du benytter en Dinitrol rustbeskyttelse på din bil.

Vores veluddannet personale med mere end 30 års erfaring, sikre dig en top professional kvalitet. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Hos Total Bilpleje ApS, går vi meget op i, at vi de krav der bliver stillet til en korrekt rustbeskyttelse efterleves. Dette gøres I form af professionelle sprøjteskemaer og korrekt adskilledelse af bilen.
Vi vil hellere skille ad, end at bore huller i bilens karosseri, som de fleste andre leverandører gør.

Total Bilpleje ApS stiler efter, at vi skal være bedre end vores konkurrenter.

Ved du, hvad saltning af vejene gør ved din bil??

Nok har vi haft en mild vinter, men saltbilerne har alligevel været ude og salte vejene – og faktisk mere end normalt! Det skyldes, at det kolde og fugtige vejr kræver en stor indsats mod rim og is på kørebanen.

Så har du sørget for, at rystbeskytte din bil, så ikke den kommer til at ligne den på billedet?

Book en tid til en Dinitrol Rustbeskyttelse i dag og få 15% rabat!